چاپ کتاب مفاهیم و مبانی علوم کامپیوتر توسط اعضای هیات علمی گروه کامپیوتر مجتمع آموزش عالی زرند

1
 به نام خدا کتاب مفاهیم و مبانی علوم کامپیوتر تالیف آقای والادستون فریرا فیلیو به ترجمه آقای دکتر علی ناصراسدی و آقای دکتر علی رهنما از اعضای هیات علمی گروه کامپیوتر مجتمع آموزش عالی زرند توسط انتشارات ارشدان در 196 صفحه به چاپ رسید. معرفی کتاب:  این کتاب سعی دارد به زبانی بسیار ساده

1 به نام خدا

کتاب مفاهیم و مبانی علوم کامپیوتر تالیف آقای والادستون فریرا فیلیو به ترجمه آقای دکتر علی ناصراسدی و آقای دکتر علی رهنما از اعضای هیات علمی گروه کامپیوتر مجتمع آموزش عالی زرند توسط انتشارات ارشدان در ۱۹۶ صفحه به چاپ رسید.

معرفی کتاب:

این کتاب سعی دارد به زبانی بسیار ساده و با بیان مثال‌ها و نکات قابل‌درک و آسان، به واکاوی مهم‌ترین مبانی و مفاهیم علوم کامپیوتر بپردازد. درواقع، هدف اصلی این کتاب ارائه‌ی مطالبی است که ممکن است مورد سؤال بسیاری از افراد بوده ولی به دلیل عدم وجود مرجعی مناسب برای پاسخگویی به آن‌ها، برای ایشان حل‌نشده باقی‌مانده است. به‌این‌ترتیب، این کتاب می‌تواند منبعی مناسب برای دانشجویان جدیدالورود رشته‌ی کامپیوتر، دانش‌آموزان دبیرستانی و هر فرد دیگری که علاقه‌مند به آشنایی با نحوه‌ی عملکرد و مفاهیم بنیادین کامپیوترها است، باشد. باید توجه داشت که تجارب نویسنده‌ی کتاب به‌عنوان یک برنامه‌نویس موفق، نقش چشمگیری در کیفیت مطالب ارائه‌شده داشته است.

Tags:   رویداد