عکس

مسئول گروه ارتباط با صنعت: آقای حسین اسلامی

شماره تماس:۳۱۴۲۲۰۱۰

آدرس ایمیل:hosenslami53@mailfa.com

امروزه رشد اقتصادی و توسعه پایدار کشورها در گرو تولید علم و فناوری می­باشد. یکی از راهکارهای تحقق این مهم، ارتباط موثر دانشگاه با صنعت است. به همین منظور، دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه ­ها تشکیل گردید. این دفاتر علاوه بر تمهید زمینه ­های تعامل این دو نهاد، مسئولیت هدفمند نمودن تحقیقات دانشگاهی با نیازهای صنعت را بر عهده دارند.

شرح وظایف دفتر ارتباط با صنعت:

• هماهنگی و ارتباط مستمر با دفاتر ارتباط با صنعت سایر واحدهای دانشگاهی و نیز سازمان مرکزی.
  • برنامه ریزی و هماهنگی جهت انجام بازدیدهای علمی و تحقیقاتی دوره­ای کارشناسان و دانشجویان از مراکز فنی و صنعتی معدنی کشور.
  • انجام مکاتبات و امور مربوط به معرفی دانشجویان به موسسات و دستگاه های اجرایی مختلف برای انجام دوره کارآموزی و کارورزی در چارچوب مقررات.
  • آشنا نمودن دانشجویان به کلیه زمینه ­های شغلی موجود در جامعه.
  • برگزاری کارگاه­ های آموزشی در زمینه ترویج کارآفرینی و آشنایی دانشجویان و دانش آموختگان با مفهوم کارآفرینی.