شروع کلاسها

ett
// به نام خدا قابل توجه دانشجويان گرامي مجتمع آموزش عالي زرند ضمن عرض سلام و آرزوي سلامت براي همه شما عزيزان، به اطلاع مي‌رساند بنا بر تصميم هيات محترم رئيسه مجتمع و در راستاي سياست‌هاي كلي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در رابطه با برگزاري كلاس‌هاي درس دانشگاهي به

دسته بندی

آموزشی , اطلاعیه

قابل توجه دانشجویان گرامی مجتمع آموزش عالی زرند

ضمن عرض سلام و آرزوی سلامت برای همه شما عزیزان، به اطلاع می‌رساند بنا بر تصمیم هیات محترم رئیسه مجتمع و در راستای سیاست‌های کلی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رابطه با برگزاری کلاس‌های درس دانشگاهی به صورت مجازی (به منظور مقابله با گسترش ویروس کرونا)، کلاس‌های مجازی درس مجتمع آموزش عالی زرند از روز شنبه ۲۷ شهریور‌ماه  با استفاده از سامانه آموزش الکترونیک مجتمع برگزار خواهند شد. توجه داشته باشید که کلاس‌های مجازی مطابق برنامه هفتگی تعیین شده برای کلاس‌های حضوری (قابل مشاهده در سامانه آموزشی گلستان) برگزار می شود. لذا حضور و مشارکت همه دانشجویان از اولین روز کلاس‌های مجازی و همکاری ایشان با اساتید و مسئولین در برگزاری کلاس‌های درس الزامی است.

برای آشنایی با نحوه استفاده از سامانه آموزش الکترونیک فایل۱  و فایل ۲ را دریافت کنید.

معاونت آموزشی و پژوهشی مجتمع