اطلاعیه بازگشایی مجتمع آموزش عالی زرند

اطلاعیه بازگشایی مجتمع آموزش عالی زرند 13 خردادماه 1399

اطلاعیه بازگشایی مجتمع آموزش عالی زرند

۱۳ خردادماه ۱۳۹۹

ضمن آرزوی سلامتی برای تمامی دانشجویان گرامی، در خصوص ادامه فعالیت‌های آموزشی مجتمع به اطلاع می‌رساند:

• ادامه‌ی آموزش در ترم تحصیلی جاری در تمامی مقاطع فعلاً و با توجه به شرایط موجود به صورت غیرحضوری (الکترونیک) خواهد بود.
  • تاکید می‌گردد برای حفظ سلامتی شما دانشجویان گرامی،پذیرش شما در خوابگاه‌ها و سلف سرویس به هیچ وجه امکان پذیر نمی‌باشد؛ لذا از تمامی دانشجویان گرامی در تمامی مقاطع تحصیلی خواهشمند است قبل از هر اقدامی با آموزش مجتمع هماهنگی نمایند.
  • اولویت حضور دانشجویان از ۱۷ خردادماه ۱۳۹۹ با دانشجویان تحصیلات تکمیلی جهت انجام امور پایان‌نامه و با تایید استاد راهنما بوده و آموزش ایشان نیز کماکان به صورت غیرحضوری ادامه می‌یابد.
  • در رابطه با دروس عملی و نظری-عملی پس از فراهم شدن امکان حضور دانشجویان در مجتمع اطلاع‌رسانی خواهد شد.
  • نحوه برگزاری امتحانات (حضوری یا غیرحضوری) رسماً از سوی اداره آموزش در اسرع وقت اعلام خواهد شد.
  • به دانشجویان توصیه می‌شود در ارزیابیهای مستمر، آزمون‌های طول نیم‌‌سال، تکالیف و تمرین‌های تعریف شده وارزشیابی‌های اساتید حضور فعال داشته باشند.

دکتر مهدی ایرانمنش

معاونت آموزش و پژوهشی