تقویم آموزشی جدید

newcal
تقویم آموزش جدید (بازنگری شده) ترم دوم سال 99-98

تقویم آموزشی جدید نیم‌سال دوم سال تحصیلی ۹۹-۹۸

به اطلاع دانشجویان عزیزمی‌رساند، طبق مصوبات شورای آموزشی مجتمع مورخه۹۹/۳/۱۳ تقویم آموزشی مجتمع به صورت ذیل تغییر کرده است:

• تمدید نیم‌سال دوم ۹۹-۹۸:
    • پایان کلاس‌ها: پنج‌شنبه ۱۳۹۹/۴/۱۲
    • شروع امتحانات: شنبه ۱۳۹۹/۴/۱۴ (در خصوص نحوه برگزاری امتحانات (حضوری یا غیرحضوری با توجه به شرایط وقت، متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد)
  • حذف اضطراری در ترم جاری برای دوره‌های کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی ارشد به صورت حداکثر ۳ درس نظری یا عملی از ۱۳۹۹/۳/۱۳ تا ۱۳۹۹/۳/۳۰ با استفاده سامانه آموزشی (گلستان) قابل انجام است.
  • حذف ترم از ۱۳۹۹/۳/۱۳تا ۱۳۹۹/۳/۳۰ با استفاده سامانه آموزشی (گلستان) قابل انجام است.
  • بدیهی است دانشجویان محترم حتماً جهت اطلاع از تایید یا رد درخواست خود بایستی از یک‌شنبه ۱۳۳/۴/۱ به سامانه آموزشی مجتمع (گلستان) مراجعه نمایند.
  • زمان تکمیل فرم ارزیابی اساتید در سامانه جامع آموزشی (گلستان) از ۱۳۹۹/۴/۲ تا ۱۳۹۹/۴/۱۳ خواهد بود.
  • توجه داشته باشید که خوابگاه‌ها و سلف سرویس تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهند بود.
  • دانشجویانی که مایل به گذراندن دوره کارآموزی هستند، بعد از جایابی مناسب با آموزش مجتمع در ساعات اداری تماس بگیرند.

آموزش مجتمع

دریافت به صورت فایل پی دی اف