چاپ کتاب طراحی واسط کاربری گرافیکی با پایتون

Cover2-2
چاپ کتاب طراحی واسط کاربری گرافیکی با پایتون تالیف اعضای هیات علمی گروه کامپیوتر مجتمع آموزش عالی زرند در انتشارات جهاد دانشگاهی

Cover2

کتاب طراحی واسط کاربری گرافیکی با پایتون تالیف آقای دکتر علی ناصراسدی و آقای دکتر علی رهنما از اعضای هیات علمی گروه کامپیوتر مجتمع آموزش عالی زرند توسط انتشارات جهاد دانشگاهی در ۲۶۴ صفحه به چاپ رسید.

معرفی کتاب:

طراحی واسط کاربری گرافیکی مناسب یکی از عوامل مهم و مؤثر در مقبولیت و پذیرش یک نرم‌افزار به وسیله‌ی کاربران آن است. زبان برنامه‌نویسی پایتون نیز در حال حاضر جزء رایج‌ترین زبان‌های برنامه‌نویسی برای توسعه‌ی نرم‌افزارهای گوناگون به شمار می‌رود. بنابراین و با توجه به اهمیت این دو موضوع، این کتاب به بیان مفاهیم اصلی طراحی واسط کاربری گرافیکی با استفاده از پایتون و چارچوب پای‌کیوت اختصاص یافته است. کتاب حاضر در قالب هشت فصل سازمان‌دهی شده و هر فصل به یکی از موضوعات مرتبط با طراحی واسط کاربری گرافیکی، مانند معرفی کلاس‌ها و ابزارک‌های موجود، روش‌های چیدمان، شخصی‌سازی و مدیریت سبک نگارش، مدیریت گزینه‌ها و عملکردها، طراحی با استفاده از ابزار کیوت دیزاینر و طراحی گرافیک  اختصاص یافته است. در ضمن، به منظور درک بهتر مطالب توسط خواننده‌ی گرامی، مطالب کتاب با ۵۵ پروژه‌ی عملی اجرا شده با آخرین نسخه‌ی پایدار پایتون، به همراه توضیحات مشروح و جامع، تکمیل شده‌اند.

Tags:   رویداد