Rahmani

اداره بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی مجتمع آموزش عالی زرند: سرکارخانم طاهره رحمانی

شماره تماس: ۳۱۴۲۲۰۴۰

مرکز بهداشت، درمان و مشاوره مجتمع ازمراکز مهم مجتمع می‌باشــدکه در راستای توسعه و ارتقاء سلامت جسم و روان عمل می‌کند. این مرکز از حوزه های مدیریتی معاونت دانشجویی مجتمع می‌باشــد. این مرکز همراه با تلاش روزافزون سعی در بهینه سازی ابعاد وجودی دانشجویان دارد و در این مسیر سلامت از بعـد اجتماعی ، فرهنگی ، جسمانی ، معنوی ، عاطفی و عقلایی را منظر روی خـود قرار داده است. مرکز مشاوره  مجتمع  در راستای رشد و افزایش سطح توانمندی و به طور کلی ارتقاء سطح سلامت روان دانشجویان تلاش نموده و در این راه برنامه هایی همچون مشاوره در زمینه های مختلف روانشناختی از جمله مشاوره ی تحصیلی، خانوادگی، ازدواج، افسردگی، اضطراب و …را ارائه می دهد . همچنین برگزاری کارگاه­های روانشناختی از جمله کارگاههای مهارت­های زندگی، پیشگیری از اعتیاد، مشاوره پیش از ازدواج و …. از دیگر فعالیت­های این مرکز می­باشد. طرح پایش سلامت جسم و روان دانشجویان جدید الورودکه به صورت بررسی وضعیت جسمی و روانی آنان و غربالگری دانشجــویان نیازمند حمایت روانی وجسمی است نیز از برنامه ­هایی است که هر ساله در این مرکز انجام می شـود .