پرسشنامه بررسی کیفیت آموزش مجازی

تکمیل فرم پرسشنامه بررسی کیفیت آموزش مجازی

دانشجوی عزیز

سلام

می دانیم که این روزها با شیوع بیماری کرونا در خانه هستید و آموزش برخط را تجربه می­کنید. استفاده از نتایج این تجربه جدید می تواند باعث بهبود روش­های آموزش در دانشگاه­ها شود. این پرسش نامه با هدف گردآوری اطلاعاتی درباره این تجربه ها تنظیم شده است.

ضمن آرزوی تندرستی برای شما آینده ­سازان میهن اسلامی­­مان، خواهشمندیم با پاسخ دقیق به پرسش­های زیر، خود را در ارزیابی علمی این تجربه ملی شریک سازید. تجربه ما نشان می دهد که تکمیل این پرسشنامه حدود ۱۲ دقیقه از وقت شما را می­گیرد ولی در ارائه تصویری دقیق از این پدیده بسیار اثرگذارخواهدبود. به همین دلیل از اینکه وقت و تجربه خود را در اختیار نظام سیاستگذاری علمی کشور قرار می دهید، صمیمانه از شما سپاسگزاریم.

برای شروع پاسخ به پرسشنامه  بر روی این لینک کلیک نمایید.

مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین ­کیفیت

Tags:   اطلاعیه