شروع تشکیل كلاس‌های حضوری در كليه مقاطع و دوره‌های تحصيلی از روز شنبه 1401/1/27

07.jpg
بسمه تعالی قابل توجه دانشجويان گرامی ضمن تبريك سال نو و حلول ماه مبارك رمضان به اطلاع می رساند: 1- شروع تشکیل كلاس‌های حضوری در كليه مقاطع و دوره‌های تحصيلی از روز شنبه 1401/1/27  می باشد و عدم حضور در كلاس‌های درس، غيبت محسوب خواهد شد. 2 - زمان تحويل

قابل توجه دانشجویان گرامی

ضمن تبریک سال نو و حلول ماه مبارک رمضان به اطلاع می رساند:

۱- شروع تشکیل کلاس‌های حضوری در کلیه مقاطع و دوره‌های تحصیلی از روز شنبه ۱۴۰۱/۱/۲۷  می باشد و عدم حضور در کلاس‌های درس، غیبت محسوب خواهد شد.

۲ – زمان تحویل مدارک تحصیلی دانشجویان ورودی سال تحصیلی ۱۳۹۹به بعد (مدارکی که زمان پذیرش در سایت گلستان بارگزاری نموده‌اند) هم‌زمان با شروع کلاس‌ها می باشد.

۳ – افراد متقاضی خوابگاه (از هر رشته و در هر مقطع تحصیلی) که فرم ثبت‌نام اولیه‌ی خوابگاه را پر نکرده‌اند، آن را تکمیل کرده و به شماره واتس‌آپ ۰۹۱۳۲۴۳۵۲۸۸ (آقای حسن زاده) ارسال نمایند.

ثبت‌نام حضوری خوابگاه از روز شنبه ۱۴۰۱/۱/۲۷ شروع خواهد شد.

با تشکر

معاونت آموزشی و دانشجویی مجتمع