شروع
تاریخ اتمام
به نام خدا
کتاب Technical English Language for Mineral Processing Engineers تالیف آقای دکتر حمید خوشدست از اعضای هیات علمی گروه معدن مجتمع آموزش عالی زرند توسط انتشارات دانشگاه هرمزگان به چاپ رسید.
معرفی کتاب:
بدون شک، آشنایی مطلوب با زبان انگلیسی تخصصی برای کلیه دانشجویان، مهندسین و پژوهشگران فعال در هر رشته تخصصی، امری ضروری است. زبان انگلیسی اگر چه زبان رسمی جهان نیست، اما در بسیاری از کشورهای دنیا به عنوان زبان پیشفرض در عرصههای علمی و فنی در نظر گرفته شده است. اولین ضرورت یادگیری زبان انگلیسی تخصصی را میتوان در ابعاد علمی و فناوری هر رشته تخصصی یافت. در حال حاضر، زبان انگلیسی به عنوان زبان رسمی انتشار غالب یافتههای علمی است؛ به عنوان مثال، بیش از ۹۵% از محتوای علمی منتشر شده شامل انواع مقالات، کتابهای فنی و مرجع، و دایرهالمعارفها، توسط ناشران بزرگ دنیا مانند Elsevier، Springer، Taylor & Francis و غیره به زبان انگلیسی میباشد. به همین دلیل، برای جا نماندن از سیل بیوقفه پیشرفت علم و فناوری، آشنایی نسبی و مطلوب با زبان تخصصی رشته مربوطه الزامی خواهد بود. برای مهندسین توسعه و خرید در شرکتهای مختلف نیز آشنایی با زبان تخصصی رشته خود امری ضروری است چرا که امروزه کمتر شرکت و تولیدکنندهای را میتوان یافت که در کنار کاتالوگهای تبلیغاتی محصولات خود به زبان اصلی، نسخه انگلیسی را ارائه نکرده باشند. حضور در نمایشگاههای تخصصی بینالمللی به وضوح ضرورت این مهم را نمایان میکند. برای دانشجویان نیز آشنایی با زبان تخصصی راهگشای دستیابی به دنیای بیانتهای اطلاعات در اینترنت و سایر فضاهای مجازی است. جالب توجه است که بیش از ۵۵% از محتوای قرار گرفته در اینترنت و فضای مجازی به زبان انگلیسی است. آمارهای منتشر شده توسط مراکز رسمی بینالمللی نشان میدهد که بیش از ۹۰% شرکتها و مؤسسات علمی و فنی دنیا، آشنایی با زبان انگلیسی و به ویژه زبان تخصصی را برای متقاضیان کار و یا ادامه تحصیل امری ضروری و لازم معرفی کردهاند. بقیه نیز آشنایی با زبان انگلیسی را یک امتیاز مثبت در نظر میگیرند.
بیش از ۱۰ سال ارتباط مؤلف با محیط آموزش عالی و صنایع فرآوری معدنی مختلف نشان داده است که قاطبه دانشجویان و مهندسین مربوطه، از عدم آشنایی مناسب با زبان تخصصی این رشته آسیب دیدهاند و میبینند. لذا، این نیاز اساسی به همراه ۵ سال تدریس زبان تخصصی فرآوری مواد معدنی در مقطع کارشناسی ارشد و تشویق دانشجویان و صنعتگران، انگیزهای شد تا مجموعه حاضر تدوین یابد. مجموعه پیش رو متشکل از ۷ فصل مستقل است که لغات تخصصی مباحث مختلف رشته فرآوری مواد معدنی شامل مبانی، خردایش و دانهبندی، جدایش ثقلی و واسطه سنگین، فلوتاسیون، جدایش مغناطیسی و الکتریکی، و آبگیری را پوشش میدهد.
جزئیات بیشتر
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home2/bootiaho/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405