تقدیر از جناب آقای دکتر مهدی ایرانمنش به عنوان منتخب سرآمد آموزشی دانشگاه شهید باهنر کرمان در سطح دانشکده ها

هم‌زمان با هفته سرآمدان آموزشی دانشگاه‌ها، مراسم نکوداشت مقام معلم و تقدیر از ۴۳ استاد سرآمد آموزشی دانشگاه‌های استان با حضور دکتر سید محمد حسینی معاون رئیس‌جمهور، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن علیدادی امام‌جمعه کرمان، دکتر محمدعلی فداکار استاندار کرمان و جمعی از رؤسای دانشگاه‌های استان کرمان و اعضای هیئت‌علمی برگزار شد.
دراین مراسم سخنرانان با اشاره به جایگاه مقام معلم، بر نقش تأثیرگذار استادان در پرورش نسل‌های جوان تأکید نمودند و ضمن عرض تبریک به سرآمدان آموزشی از اعضای هیئت‌علمی و استادان برگزیده تجلیل نمودند. در این میان از جناب آقای دکتر مهدی ایرانمنش به عنوان منتخب سرآمد آموزشی دانشگاه شهید باهنر کرمان در مجتمع آموزش عالی زرند به عنوان استاد نمونه تقدیر به عمل آمد، این موفقیت را به ایشان و جامعه دانشگاهی تبریک عرض می نماییم.

روابط عمومی مجتمع آموزش عالی زرند
1-175.JPG