بازدید آقای دکتر ارژنگ معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان وزارت علوم،  تحقیقات و فناوری از مجتمع آموزش عالی زرند

بازدید آقای دکتر ارژنگ معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از مجتمع آموزش عالی زرند

آقای دکتر ارژنگ معاون امور دانشجویان داخل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و هیات همراه به اتفاق آقای دکتر شریفیان معاون محترم دانشجویی دانشگاه شهید باهنر کرمان در عصر روز پنج شنبه مورخ ۱۱ /۳ /۱۴۰۲ از مجتمع آموزش عالی زرند بازدید نمودند .

در بدو ورو د ، ایشان و همراهان محترم مورد استقبال و خوش آمد گویی قرار گرفتند . سپس از قسمت های مختلف خوابگاه های دانشجویان دختر و پسر بازدید بعمل آمد ، در حین بازدید تعدادی از دانشجویان درخواست های خود را مطرح نمودند. پس از آن سایر فضاهای رفاهی، ورزشی و خدماتی مجتمع از قبیل اتاق های تندرستی، سالن ورزشی سرپوشیده، زمین چمن مصنوعی فوتبال و آشپزخانه مورد بازدید قرار گرفت و ۲ پروژه سالن امتحانات و سلف سرویس دانشجویان دختر و پسر با تامین اعتبار از محل اعتبارات مردمی و تملک سرمایه ای که به مرحله بهره برداری رسیده بود توسط ایشان افتتاح گردید.

photo5120413549لازم به ذکر است پس از اقامه نماز مغرب و عشاء ، در جلسه ای که در سالن کنفرانس مجتمع برگزار گردید، آقای دکتر شریفیان معاون محترم دانشجویی دانشگاه شهید باهنر، طی سخنرانی ضمن ابراز خشنودی از توسعه مجتمع، آمادگی خود را جهت هرگونه همکاری به منظور بهبود و پیش برد امور اعلام نمودند. سپس آقای دکتر الهی ر ئیس مجتمع، ضمن عرض خیر مقدم به میهمانان محترم به خلاصه ای از تاریخچه ۳۰ ساله مجتمع و وضعیت فعلی آن اشاره نموده و عنوان کردند، با توجه به وجود پتانسیل های بالقوه و بالفعل بالای صنعتی و معدنی شهرستان زرند، از قبیل معادن غنی زغالسنگ و سنگ آهن، وجود کارخانه ها و مجتمع های بزرگ صنعتی از قبیل مجتمع فولاد، قطران، کک سازی و کندله سازی و سنگ آهن ، کارخانه واگن سازی، نیروگاه حرارتی و نیروگاه سیکل ترکیبی مهتاب زرند و همچنین استعدادهای کشاورزی این منطقه و نیاز آن ها به نیروی متخصص مورد نیاز، در قالب تفاهم نامه ها و پذیرش گرایش های کارشناسی حرفه ای مشترک بین دانشگاه و صنعت شدند، با تحقق این امر امکان تحصیل برای دانشجویان بومی در مجتمع آموزش عالی زرند فراهم خواهد شد و مشکلاتی را از قبیل ایاب و ذهاب ، خوابگاه و هزینه های مازاد برای خانواده ها را نخواهد داشت .

روابط عمومی مجتمع آموزش عالی زرند