برگزاری جلسه دانشجویی با محوریت شعار سال و معرفی رسالت مرکز رشد

بسمه تعالی

روز سه شنبه رآس ساعت ۱۲:۳۰ جلسه دانشجویی با محوریت شعار سال و معرفی رسالت مرکز رشد در تالار دانشگاه با حضور آقای دکتر الهی رییس مجتمع و معاون اداری و مالی  آقای دکترشاکرو معاون اموزشی و پژوهشی آقای دکتر ایرانمنش و مدیر مرکز رشد آقای دکتر اسکندری و کارشناس مرکز رشد آقای علیپور و مشاور مرکز رشدخانم جعفری  برگزار گردید.در این جلسه ابتدا بعد از تلاوت ایاتی چند از کلام ا…مجید و پخش سرود ؛ آقای دکتر الهی ضمن عرض خیرمقدم .  حضور دانشجویان  در دانشگاه را  باعث نشاط و پویایی برشمردند و مباحثی موضوع شعار سال که توسط رهبر انقلاب تاکید شده بود را مطرح نمودند و ضمن معرفی مسئول و کارشناس مرکز رشد  و چگونگی کار این مرکز   اشاره نمودند که  فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه باید بر پایه دانش بنیان و اشتغال آفرین  قرار گیرد . همچنین مشارکت و همفکری دانشجویان محترم در انجمن های علمی و کانون های دانشجویی را خواستار شد.در ادامه جلسه آقای دکتر ایرانمنش مسائل آموزشی را مطرح و توضیحاتی در خصوص امتحانات و چگونگی راه اندازی انجمن های علمی معدن و کانون ها ایراد نمودندبعد از آن  اقای دکتر اسکندری  با سخنانی ضمن اهمیت پزوهش ، چگونگی فعالیت مرکز رشد فرمودند بخش پژوهش وظیفه اش این است که طرح راتبدیل به کار نماید .خانم جعفری هم مواردی مربوط به کار مرکز و معرفی آن سخنانی ایراد کردند  و در پایان مسابقه مچ اندازی بین دانشجویان برگزار و جوایزی برای نفرات برتر در نظر گرفته شد و این جلسه ساعت ۱۴:۱۵  پایان یافت.

WhatsApp Image 2022-05-31 at 10.31.31 PM (1)WhatsApp Image 2022-05-31 at 10.31.30 PMWhatsApp Image 2022-05-31 at 10.31.30 PM (1)WhatsApp Image 2022-05-31 at 10.31.29 PM