دعوت رئیس دانشگاه صنعت و معدن زرند برای شرکت در انتخابات۱۴۰۰

همکارانِ فرهیخته و گرانقدر دانشگاهی

با سلام و درود فراوان
پیشروی دانشگاه و دانشگاهیان

در همه عرصه‌های علمی، فناوری، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی، ضامن پیشرفت مداوم این سرزمین است.
استادان و نخبگانِ جامعه همواره در مهم‌ترین بزنگاه‌های تاریخ انقلابِ اسلامی، برای اقشار مختلف، به‌ویژه جوانان الهام‌بخش و انگیزه‌آفرین بوده‌اند.
امروز نیز در انتخابات بسیار مهم و تاثیرگذارِ پیش رو که مدیریت کشور را برای چهار سال رقم می‌زند، حضور و مشارکتِ پرنشاط، آگاهانه و مسئولانه دانشگاهیان بسیار ثمر بخش و ان‌شاءالله گره‌گشا خواهد بود. بنابراین از تمام اقشار به ویژه همکاران عزیزِ و قشر دانشجو برای مشارکت پرشور در انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، دعوت می نماییم.
وعدۀ ما جمعه، ۲۸ خرداد ماه۱۴۰۰، پای صندوق‌های رأی

روابط عمومی دانشگاه صنعت و معدن زرند