بازدید فرماندار و نماینده زرند از مجتمع آموزش عالی

درتاریخ ۱۴/۲/۹۷ آقای دکتر امیری نماینده محترم مردم شهرستان  زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی و حاج آقا خنجری فرماندار محترم شهرستان زرند،در جلسه ای با حضور مسئولین و اعضای هیات علمی مجتمع شرکت نمودند.

در این جلسه ابتدا آقای دکتر علی الهی ضمن عرض خیر مقدم و تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم ، طی سخنانی اعلام نمودندکه : مجتمع آموزش عالی زرند دارای سند راهبردی مصوب بوده و ماموریت آموزشی آن در حوزه معدن و زمین شناسی ابلاغ گردیده است.

ایشان در ادامه، اعلام نمودند که مجتمع آموزش عالی زرند تنها مرکز آموزش عالی در کشور است که مطابق با نیازهای منطقه ماموریت گرا و هدف گرا عمل نموده است و در شاخه های متعدد آموزشی غیر مرتبط وارد نشده است .

همچنین آقای دکتر الهی اظهارنمودند: خوشبختانه تا کنون مجتمع آموزش عالی زرند، دقیقا در مسیر طرح آمایش آموزش عالی حرکت نموده و در حال حاضر در ۳ رشته کارشناسی مهندسی اکتشاف معدن ، استخراج معدن و کارشناسی ناپیوسته کامپیوتر و در۳ رشته کارشناسی ارشد استخراج معدن ، فرآوری مواد معدنی و زمین شناسی اقتصادی  و همچنین کاردانی معماری،پذیرای دانشجو می باشد.

در پایان آقای دکتر امیری و حاج آقا خنجری از قسمت های اداری و آموزشی و ساختمان تازه احداث شده کلاس های آموزشی این واحد دانشگاهی بازدید و در پاسخ به درخواست همکاری رئیس مجتمع، جهت  تجهیز این ساختمان آموزشی، قول  همکاری و مساعدت لازم را ارایه فرمودند.

۲۰۱۹۰۵۰۴_۱۵۰۶۴۴