جلسه هم اندیشی دانشگاه شهید باهنر کرمان و مجتمع آموزش عالی زرند

جلسه هم اندیشی دانشگاه شهید باهنر کرمان و مجتمع آموزش عالی زرند در تاریخ ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ همزمان با روز معلم در محل مجتمع آموزش عالی زرند برگزار گردید. در این جلسه که  با حضور هیات رئیسه مجتمع آموزش عالی و دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار گردید دکترعلی الهی رئیس مجتمع آموزش عالی زرند ضمن تاکید بر سند راهبردی مصوب ماموریت آموزشی در حوزه زمین شناسی معادن ابلاغ شده است، خلاصه مبسوطی از عملکرد مجتمع آموزش عالی زرند در طول مدتی که زیر مجموعه دانشگاه باهنر بوده است، ارائه کرد. هم چنین دکتر محمد علی طاهر رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان ضمن جمع بندی در خصوص پیشرفت‌ها و موفقیت‌های مجتمع آموزش عالی زرند اظهار کرد: این مجتمع به‌صورت مستقیم در پیشرفت و موفقیت دانشجویان تأثیر دارد.وی افزود: خوشبختانه مجتمع آموزش عالی زرند دقیقا در مسیر طرح آمایش آموزش عالی حرکت می‌کند.

همچنین پیش از برگزاری این جلسه بازدیدی از معدن پابدانا زرند به عمل آمد.

شایان ذکر است، شرکت فرآوران زغال سنگ پابدانا در سال ۱۳۸۵ تاسیس گردید. به دلیل اینکه استان کرمان از لحاظ زمین شناسی و ذخائر معدنی دارای ظرفیت‌های ویژه‌ای است و با توجه به ضرورت احداث یک واحد کارخانه فرآوری زغال سنگ در منطقه معدنی پابدانا، شرکت فرآوران زغال سنگ پابدانا با تکیه بر دانش و تخصص مدیریتی جمعی از مدیران با تجربه بخش معدن و صنایع معدنی کشور و استفاده از تکنولوژی روز و کارآمد در آذرماه ۱۳۸۹ نسبت به احداث کارخانه تولید کنسانتره زغال سنگ با ظرفیت ۴۷۵ هزار تن در سال با مشارکت بخش خصوصی اقدام نمود. در طراحی کارخانه افزایش راندمان، کاهش آلودگی زیست محیطی و کاهش هزینه‌های تولید و اشتغال‌زایی در معادن بخش خصوصی مد نظر قرار گرفته شده است. این کارخانه از ۶ منطقه صنعتی تشکیل گردیده است:منطقه خردایش و دانه بندی زغال-منطقه سیکلون-منطقه فلوتاسیون-منطقه تصفیه آب-منطقه انتقال محصول و باطله و واحدهای جانبی همچون کمپرسورهای هوای فشرده و پست برق.

DSC_6840DSC_6839DSC_6752DSC_6752 (1)DSC_6676DSC_6676DSC_6645