حضور فرماندار محترم شهرستان، امام جمعه محترم زرند و روسای ادارات شهرستان در مجتمع به مناسبت دهه فجر

بسمه تعالی

در نهمین روز از دهه مبارک فجر، با حضور فرماندار محترم شهرستان، امام جمعه محترم زرند، روسای ادارات شهرستان، اعضای هیات علمی و کارکنان مجتمع، جلسه ای در سالن گردهمایی مجتمع برگزار گردید.
در ابتدای جلسه آقای مهندس صادق زاده فرماندار محترم و حجه الاسلام شجاعی امام جمعه محترم با عرض تبریک دهه فرخنده فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در خصوص اهمیت دانشگاه و آموزش عالی سخنانی را ایراد نمودند و پس از آن رئیس مجتمع، آقای دکتر الهی ضمن خیر مقدم به مدعوین و تبریک چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، طی سخنانی با مقایسه وضعیت امروز آموزش عالی با دوران قبل از انقلاب به دستاوردهای علمی عظیمی، که طی سال های اخیر به دست آمده، اشاره نمودند و با ارائه گزارشی از وضعیت مجتمع آموزش عالی زرند و اهمیت آن به دلیل اینکه تنها دانشگاه دولتی شهرستان زرند بوده و به صورت مستقیم و بدون واسطه با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مرتبط می باشد، خواستار همکاری مسئولین در حفظ دستاوردهای آن و حفظ استقلال و حفظ ردیف بودجه مجتمع گردیدند.
در پایان جلسه، آیین بهره برداری از طرح های عمرانی و آموزشی و طرح مدیریت سبز دانشگاه( ایجاد مزرعه زیتون) جمعا” با اعتبار ۳۶ میلیارد ریال برگزار گردید.

WhatsApp Image 2022-02-13 at 1.31.03 PMWhatsApp Image 2022-02-13 at 1.31.03 PM (1)