نکات مهم برای شرکت در امتحانات پایان نیم‌سال

نکات مهم برای شرکت در آزمونهای مجازی

به نام خداوند بخشنده مهربان

مجتمع آموزش عالی زرند

نکات مهم  برای شرکت در امتحانات پایان نیم‌سال دوم ۹۹-۹۸ (ویژه دانشجویان)

با سلام و آرزوی سلامت برای تمامی دانشجویان مجتمع آموزش عالی زرند،

از دانشجویان گرامی تقاضا می‌شود برای شرکت در امتحانات پایان نیم‌سال دوم ۹۹-۹۸ به نکات زیر توجه کافی داشته باشند:

• حداقل ۱۵ دقیقه قبل از شروع آزمون وارد سامانه آزمون الکترونیک شوید.
  • هر آزمون دقیقاً در زمانی که در سیستم درج شده است آغاز می‌شود.
  • عدم شرکت در آزمون به منزله غیبت محسوب شده و با فرد غایب مطابق مقررات آموزشی برخورد خواهد شد.
  • بهتر است برای شرکت در آزمون از کامپیوتر رومیزی یا لپ تاپ استفاده کنید (البته امکان شرکت در امتحان با گوشی هوشمند نیز وجود دارد)
  • از کیفیت اینترنت خود قبل از شروع آزمون مطمئن شوید و راه جایگزینی برای اتصال به شبکه در نظر داشته باشید.
  • از مرورگرهای به روز شده Chrome، IE یا Firefox استفاده نمایید.
  • در حین شرکت در آزمون فیلترشکن یا VPN خود را غیرفعال نمایید.
  • فقط از یک دستگاه وارد سامانه شده و فقط یک پاسخ‌نامه ارسال کنید. (در صورت ارسال بیش از یک پاسخ‌نامه، تقلب محسوب شده و با فرد خاطی مطابق مقررات برخورد خواهد شد)
  • سعی کنید برنامه مرورگر خود را نبندید. (برای انجام اموری مانند گرفتن عکس و …، مرورگر خود را Minimize کنید)
  • در صورت نیاز به الصاق فایل به کیفیت و حجم فایل ارسالی دقت کافی داشته باشید. (حداکثر حجم فایل مجاز ۵ مگابایت است)
  • به زمان‌بندی امتحان توجه کافی داشته و حداقل ۱۰ دقیقه پایانی را برای بررسی پاسخ‌ها و ارسال فایل در نظر بگیرید.
  • حتماً در انتهای آزمون گزینه ارسال پاسخ‌نامه را بزنید.
  • توجه داشته باشید که هر فعالیت مغایر با مقررات و هر گونه تلاش برای سواستفاده از شرایط سیستم و امتحان به منزله تقلب محسوب شده و با فرد خاطی مطابق مقررات برخورد خواهد شد.

معاونت آموزشی مجتمع آموزش عالی زرند

دریافت به صورت پی دی اف