قابل توجه دانشجویان ترم اول

Untitled25955552
تکمیل مدارک دانشجویان ورودی جدید

به اطلاع دانشجویان می رساند جهت مشاهده برنامه هفتگی به صفحه اول سایت گلستان مراجعه نمایند .

لازم به ذکر است دانشجویانی که مدارک خود را در مرحله غیر حضوری به طور کامل بار گذاری نموده اند به صورت موقت پذیرش شده اند.و می توانند  ازشنبه ۹۹/۸/۱۷در کلاسها  شرکت نمایند. و پس از تحویل مدارک در تاریخی که اعلام می شود. در صورت تایید اصل مدارک وصحت اطلاعات ثبت شده،  پذیرش دانشجو یان نهایی و حق ادامه تحصیل خواهند داشت.

در غیراین صورت پذیرش  آنها لغو  وعواقب آن به عهده دانشجو می باشد.

دانشجویانی که مدارک آنها به صورت کامل در سایت بار گزاری نشده است ویا مدار ک آنها ناقص می باشد امکان شرکت در کلاسها را ندارند. وبرای رفع مشکل  از طریق آموزش مجتمع به شماره تلفن ۰۳۴۳۱۴۲۲۰۳۱ پیگیری نمایند