شروع کلاس های درسی دانشجویان ورودی جدید (تمامی مقاطع)

Jadid
شروع کلاس های تمامی مقاطع ورودی جدید از شنبه 17 آبان ماه 1399

قابل توجه دانشجویان گرامی  ورودی جدید مجتمع آموزش عالی زرند

ضمن عرض سلام و آرزوی سلامت و موفقیت برای همه شما عزیزان، به اطلاع می‌رساند با توجه به اتمام فرایند ثبت نام و بنا بر تصمیم هیات محترم رئیسه مجتمع و در راستای سیاست‌های کلی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رابطه با برگزاری کلاس‌های درس دانشگاهی به صورت مجازی (به منظور مقابله با گسترش ویروس کرونا)، کلاس‌های مجازی درس مجتمع آموزش عالی زرند برای دانشجویان ورودی جدید از روز شنبه ۱۷ آبان‌ماه ۱۳۹۹ با استفاده از سامانه آموزش الکترونیک مجتمع برگزار خواهند شد. توجه داشته باشید که کلاس‌های مجازی مطابق برنامه هفتگی تعیین شده برای کلاس‌های حضوری (قابل مشاهده در سامانه آموزشی گلستان) برگزار می‌شود. لذا حضور و مشارکت همه دانشجویان ورودی جدید از اولین روز کلاس‌های مجازی و همکاری ایشان با اساتید و مسئولین در برگزاری کلاس‌های درس الزامی است.

به منظور کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با نحوه استفاده از سیستم آموزش الکترونیک مجتمع، فایل های زیر را دریافت کنید.

فایل شماره ۱

فایل شماره ۲