شروع کلاسهای مجازی و نحوه استفاده از سامانه آموزش الکترونیک

شروع کلاسهای مجازی و نحوه استفاده از سامانه آموزش الکترونیک

قابل توجه دانشجویان گرامی مجتمع آموزش عالی زرند

ضمن عرض سلام و آرزوی سلامت برای همه شما عزیزان، به اطلاع می‌رساند بنا بر تصمیم هیات محترم رئیسه مجتمع و در راستای سیاست‌های کلی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رابطه با برگزاری کلاس‌های درس دانشگاهی به صورت مجازی (به منظور مقابله با گسترش ویروس کرونا)، کلاس‌های مجازی درس مجتمع آموزش عالی زرند از روز شنبه ۳۰ فروردین‌ماه ۱۳۹۹ با استفاده از سامانه آموزش الکترونیک مجتمع برگزار خواهند شد. توجه داشته باشید که کلاس‌های مجازی مطابق برنامه هفتگی تعیین شده برای کلاس‌های حضوری (قابل مشاهده در سامانه آموزشی گلستان) برگزار شده و از اساتید محترم درخواست شده است که در ساعات غیرکلاسی (بعد از ساعت ۵ عصر در روزهای هفته و تمام روز در روزهای پنج‌شنبه و جمعه) ضمن هماهنگی با دانشجویان نسبت به برگزاری کلاس‌های مجازی جبرانی به منظور جبران تعطیلی‌های قبل و بعد از عید اقدام نمایند. لذا حضور و مشارکت همه دانشجویان از اولین روز کلاس‌های مجازی و همکاری ایشان با اساتید و مسئولین در برگزاری کلاس‌های درس الزامی است.

برای آشنایی با نحوه استفاده از سامانه آموزش الکترونیک فایل ۱  و فایل ۲ را دریافت کنید.

معاونت آموزشی و پژوهشی مجتمع