برگزاری کلاسهای مجازی

شروع

تاریخ اتمام

به نام خدا

به دلیل شیوع بیماری کرونا و حسب دستور وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیرامون تعطیلی کلاسهای حضوری و برگزاری کلاسهای درسی دانشگاه ها و مراکزآموزش عالی به صورت غیرحضوری و مجازی، به اطلاع دانشجویان محترم مجتمع می رساند، مجتمع در حال پیگیری برای راه اندازی سامانه اموزش الکترونیک است. به این ترتیب و بر اساس تلاشهای انجام شده، انتظار می رود کلاسهای مجازی مجتمع از تاریخ ۳۰ فروردین ماه آغاز شوند. بااین حال، در صورت آماده شدن زودتر از موعد سامانه آموزش الکترونیک مراتب برای برگزاری کلاسهای آموزشی از طریق اطلاعیه های بعدی معاونت آموزشی به اطلاع دانشجویان خواهد رسید.

هم چنین در رابطه با تغییر تقویم آموزشی مجتمع (منطبق بر بخشنامه های وزارت علوم) در اطلاعیه های بعدی اطلاع رسانی خواهد شد. لذا لازم است دانشجویان محترم از طریق سایت مجتمع و هم چنین سیستم آموزشی (گلستان) نسبت به اطلاع از برنامه های آموزشی ترم جاری و برگزاری کلاسها اقدام نمایند.

با تشکر

معاونت آموزشی و پژوهشی

جزئیات بیشتر

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home2/bootiaho/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405