دیدار رئیس مجتمع با مسئولین شهرستان و عرض تبریک سال جدید

بسمه تعالی

به مناسبت آغاز سال نو، آقای دکتر الهی رئیس مجتمع، طی دیدارهای جداگانه ای با امام جمعه محترم زرند حجه الاسلام آقای شجاعی، فرماندار محترم شهرستان آقای مهندس حسینی نژاد و جناب سرهنگ امیری فرمانده محترم سپاه ناحیه زرند، ضمن عرض تبریک سال نو، مسائل و برنامه های مجتمع آموزش عالی زرند را در سال جدید مطرح نمودند. ایشان، نقطه قوت توسعه کمی و کیفی این مجتمع آموزش عالی را، همراهی و تعامل خوب هیات رئیسه محترم دانشگاه شهید باهنر کرمان و اعضای محترم کمیسیون دائمی هیات امناء و هیات امناء دانشگاه شهید باهنر کرمان عنوان نمودند. همچنین طی این دیدارها مسئولین شهرستان آمادگی خود را در جهت پیشبرد اهداف و ارتقاء جایگاه مجتمع بیان نمودند.

روابط عمومی مجتمع

photo4100097313

photo4100097364

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home2/bootiaho/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405