پیام تشکر و قدردانی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاهیان

دکتر منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری طی ارسال پیامی به روسای دانشگاه های سراسر کشور از دانشگاهیان، اعم از مسئولین، اعضای هیات علمی، مدیران دلسوز و کارکنان عزیزی که در این شرایط دشوار،بی ادعا و ایثارگرانه در خدمت به نظام آموزش عالی کشور عزم خود را جزم تر و همت بلند خود را متعالی تر داشتند، تقدیر نمود.

متن پیام وزیر علوم تحقیقات و فناوری به شرح زیر است:

روسای محترم دانشگاه ها، موسسات آموزش عالی و پژوهشی

سلام علیکم

دوران دشوار پیدایش و همه گیری بیماری کووید ۱۹ که از اسفند سال گذشته و مقارن با شروع نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۳۹۸_۱۳۹۹ آغاز شده و توفان آن آموزش عالی کشور ما را همچون بقیه نظام های آموزش عالی جهان در نوردیده، تجربه تازه و چالش پیچیده ای است که مستلزم حفظ آمادگی و اتخاذ تصمیمات مدبرانه در تمامی ارکان دانشگاهی است. دستاورد ما در مقابله با همه گیری این بیماری در کنار اهتمام به حفظ چرخه حیات و فعالیت دانشگاهی، مصداق مبارزه در دو جبهه بود که به لطف الهی و با معاضدت و همت بلند جامعه دانشگاهی موجب فخر و مباهات نظام آموزش عالی کشور شده است.

از نگاه اینجانب و همکارانم در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دستاوردهای ارزشمند نیمسال گذشته و برگزاری موفق کنکور سراسری حاصل برنامه ریزی و تصمیم گیری های به موقع و اقدام ها و پشتیبانی های متناسب بوده است که آثار پر برکت حضور تک تک مدیران،اعضای محترم هیات علمی و کارکنان پر تلاش دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در جای جای آن هویدا و محرز است. وظیفه خود می دانم از نقش بی بدیل و ممتاز اعضای محترم هیات علمی و کارکنان سخت کوش، به دلیل همکاری با مدیران و همراهی با تصمیماتی که در سطح وزارت یا در سطح دانشگاه ها در پی مدیریت شرایط بحران اتخاذ شد، قدردانی و تشکر کنم.

در سمت یک عضو هیات علمی، به این حقیقت آگاهم که همکاران ارجمندمان برای حصول اطمینان از  یادگیری و آموزش دانشجویان و دستیابی به تکمیل و اتمام طرح های پژوهش و فناوری در سخت ترین شرایط، به رغم دشواری های ناشی از بیماری که خود و خانواده شان با آن مواجه بودند، با تقبل مسئولیت های جدید مانند تولید محتوای الکترونیکی یا یادگیری روش های اثربخش برگزاری کلاس های درس به شکل مجازی و ارتباط تنگاتنگ با دانشجویان و رفع نگرانی از خانواده های آن ها، از هیچ کوششی برای استمرار فعالیت های آموزشی دریغ نکردند. امیدوارم و انتظار دارم با تمهیداتی که از سوی شما اندیشیده شده است در سال تحصیلی ۱۳۹۹_۱۴۰۰ نیز که به احتمال زیاد التزام به مقابله با همه گیری بیماری مانع از برگشت دانشگاه ها به شرایط عادی خواهد شد، شاهد ادامه کوشش اثربخش و بهبود در روند اصلاحات و عادات تغییر یافته در دانشگاه ها با تاکید بر حفظ و ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش باشیم.

مستدعی است مراتب قدردانی و تکریم اینجانب را به بهترین شیوه ای که خود صلاح می دانید به اعضای محترم هیات علمی، مدیران دلسوز و کارکنان عزیزی که در این شرایط دشوار،بی ادعا و ایثارگرانه در خدمت به نظام آموزش عالی کشور عزم خود را جزم تر و همت بلند خود را متعالی تر داشتند اعلام فرمایید.

از خداوند یکتا برای شما و تمامی این عزیزان سلامتی، عزت و دوام توفیقات را مسئلت دارم.

منصور غلامی

وزیر علوم تحقیقات و فناوری