قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد ۹۸-۹۷

آموزشی
  ضمن تبريك  و آرزوي موفقيت براي شما عزیزان، به اطلاع مي رساند پذيرش اين عزيزان به صورت غير حضوري از تاريخ ۱۳۹۷/۰۶/۱۸ تا ۱۳۹۷/۰۶/۲۴ است. اين دانشجويان لازم است با نام و كلمه عبور به شكل زير وارد سيستم آموزشی مجتمع به آدرس  edu.zarand.ac.ir شوند و  پذيرش خود را انجام دهند. شناسه كاربري:  شماره داوطلبي+ a971    مثال:a97115523241 گذر

شروع

تاریخ اتمام

ضمن تبریک  و آرزوی موفقیت برای شما عزیزان،

به اطلاع می رساند پذیرش این عزیزان به صورت غیر حضوری از تاریخ ۱۳۹۷/۰۶/۱۸ تا ۱۳۹۷/۰۶/۲۴ است.

این دانشجویان لازم است با نام و کلمه عبور به شکل زیر وارد سیستم آموزشی مجتمع به آدرس  edu.zarand.ac.ir شوند و  پذیرش خود را انجام دهند.

شناسه کاربری:  شماره داوطلبی+ a971    مثال:a97115523241

گذر واژه:کدملی                                     مثال:۲۹۸۰۶۸۶۹۵۲

دانشجویان پس از ورود به سیستم وارد منوی پذیرش غیر حضوری دانشجویان جدیدالورود  شده و تمام مراحل را با توجه به راهنما انجام دهند. (ارسال هیچ فایلی برای تکمیل پذیرش در این مرحله لازم نیست)

دانشجویان لازم است پس از انجام مراحل پذیرش غیر حضوری و چاپ فرم مشخصات کامل دانشجو و چاپ گواهی پذیرش غیر حضوری دانشجو  ازتاریخ ۱۳۹۷/۰۶/۲۵ مدارک اصلی خود را همراه این دو فرم چاپ شده به اداره  آموزش مجتمع  ارائه نمایند در صورت عدم مراجعه وتحویل مدارک ثبت نام آنها کان لم یکن خواهد بود.

جزئیات بیشتر