رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان از خیّرین مجتمع آموزش عالی معدن زرند تجلیل کرد

رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان از خیّرین مجتمع آموزش عالی معدن زرند تجلیل کرد

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، در جریان بازدید هیئت‌رئیسه دانشگاه از مجتمع آموزش عالی معدن زرند که روز سه‌شنبه ۲۴ مهرماه ۱۴۰۳ برگزار شد، دکتر حسین اکبری فرد رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان از خیرین این مجتمع تجلیل و قدردانی نمود.

رئیس دانشگاه با اشاره به بلندنظری و اقدام خیّرانه روانشاد مهندس علیرضا افضلی‌پور و همسر فرهیخته‌شان استاد فاخره صبا در بنیان‌گذاری دانشگاه کرمان و پیوستن انسان‌های سخاوتمند و نیک‌اندیش دیگری از جمله زنده‌یاد حاج احمد یزدانپناه (دیلمقانی) و همسرشان  به این جریان دانش‌پرور، افزود؛ در ادامه ایجاد دانشگاه شهید باهنر و علوم پزشکی کرمان، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی متعددی در استان کرمان ایجاد شدند و اکنون هزاران نفر به برکت اقدام خیرخواهانه این بزرگان، دانش‌آموخته شده و نه‌تنها در کرمان بلکه در سراسر ایران و جهان منشأ خدمات ارزشمندی به جامعه بشری هستند. از جمله ایشان می‌توان به اساتید نخبه و شاگرد پرور دانشگاه اشاره نمود. مایه افتخار جامعه دانشگاهی است که یکی از اساتید جوان دانشگاهمان، آقای دکتر همتی سراپرده علاوه بر اینکه جزء ۲ درصد دانشمندان برتر و پر استناد جهان هستند، اکنون در جایگاه نمایندگی مجلس شورای اسلامی نیز برای توسعه و پیشرفت شهرستان زرند و استان کرمان اهتمام داشته و در رفع مشکلات جامعه گام‌های مؤثری بر می‌دارند.

دکتر عبدالحسین همتی سراپرده نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی نیز ضمن خوشامدگویی به دکتر اکبری‌فرد و هیئت همراه و قدردانی از میزبانی مجتمع آموزش عالی معدن زرند، با اشاره به اینکه شهرستان زرند پتانسیل‌های صنعتی، معدنی و کشاورزی کم‌نظیری دارد افزود: پیش از انقلاب به واسطه فعالیت معدن زغال‌سنگ قریب هجده هزار نفر در معادن سنگ‌آهن و کارخانه‌های مرتبط اشتغال داشتند.

در بخش کشاورزی هم زمینه بسیار خوبی برای سرمایه‌گذاری و اشتغال در این شهرستان وجود دارد؛ بنابراین ارتباط صنعت و دانشگاه در این شهرستان بسیار ضروری است و بورس صنعت می‌تواند کمک کند تا دانشجویان رتبه‌های برتر را متناسب با نیاز شهرستان جذب کنند.

وی تصریح کرد: این مجتمع از قدیم “مجتمع صنعت و معدن” نام داشت و توانسته بود به واسطه اساتید بسیار خوبش، نیروهای متخصص فراوانی را تربیت کند.

دکتر همتی افزود: لازم است با افزایش رشته‌های جدید از جمله متالورژی و کشاورزی، زمینه جذب دانشجوی بیشتر را فراهم نموده و به دنبال آن با جذب هیئت‌علمی که ترجیحاً از اساتید نخبه و بومی استان و شهرستان باشند، فعالیت‌های علمی و پژوهشی دانشکده را رونق داد و به کمک هیئت‌امنای دانشگاه دوباره این مجتمع را به یک مجتمع آموزش عالی صنعتی و معدنی ارتقا داد.

مهندس سید رضا حسینی‌نژاد فرماندار شهرستان زرند نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع دانشگاهیان با اشاره به شخصیت پرتلاش دکتر همتی بیان داشت؛ به حمدالله روحیه همدلی و هم‌افزایی خوبی در شهرستان زرند برقرار است. در بازدیدی که از خوابگاه دانشجویی داشتیم با مشکلات و محدودیت‌های دانشگاه آشنا شدم و بلافاصله از طریق تماس با رئیس دانشگاه، به‌اتفاق برای پیگیری و رفع مشکلات اقدام نمودیم.

در سفر استانی رئیس‌جمهور فقید حضرت آیت‌الله رئیسی پیگیر تهیه و اختصاص اتوبوس برای رفع مشکل سرویس رفت‌وآمد دانشجویان شدیم و علی‌رغم تصویب این موضوع، متأسفانه تأمین اتوبوس با تأخیر مواجه شده است؛ اما کماکان پیگیر این موضوع هستیم تا رفت‌وآمد دانشجویان تسهیل شود. یکی دیگر از ضروری‌ترین نیازمندی‌های رفاهی دانشجویان، رفع مشکل آب آشامیدنی بود که خوشبختانه با مشارکت و حمایت بنیاد خیریه روانشاد سیف الدینی و تهیه تجهیزات لازم به سامان رسید.

 لازم می‌دانم از مرحوم افضلی‌پور و همسرشان هم یاد کنم که زمینه ایجاد و گسترش مراکز آموزش عالی در استان را فراهم آوردند. هر بار که به دانشگاه شهید باهنر کرمان می‌آیم، از خداوند متعال می‌خواهم به ما توفیق دهد تا در ادامه راه افضلی‌پور و دیگر خیرین، منشأ خدمات ارزشمند و مؤثری برای مردم و میهنمان باشیم.

 

دکتر علی الهی رئیس مجتمع آموزش عالی زرند ضمن خوشامدگویی به میهمانان افزود: این دانشکده در سال ۱۳۷۰ در زمینی به وسعت ۲۸ هکتار به همراه  ۵ هزار مترمربع فضای فیزیکی (نیمه‌کاره) از طرف شرکت توانیر به نام دانشگاه شهید باهنر برای تأسیس مجتمع آموزش عالی زرند واگذار شد. از سال ۱۳۹۳ هم‌زمان با ارتقا مجتمع، قریب ۷ سال دوره استقلال را تجربه کرد و مجدداً از سال ۱۴۰۰ به دانشگاه شهید باهنر کرمان ملحق شد و رضایتمندی اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان را در پی داشت. به‌نحوی‌که وضعیت پذیرش دانشجو نیز بهبود پیدا کرد. ولی حذف ردیف بودجه این مجتمع به نفع شهرستان، استان، دانشگاه و مجتمع نبود

وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۹ استاد، ۱۹ کارمند و ۴۰۰ دانشجو در مجتمع آموزش عالی زرند مشغول به کار و تحصیل هستند. مأموریت آموزشی فعلی مجتمع در زمینه معدن و زمین‌شناسی است که در صورت افزایش رشته و ارتقای مجتمع، می‌تواند رشد چشمگیری داشته باشد و مشکلات متعددی در حوزه آموزش عالی شهرستان را برطرف نماید.

رئیس مجتمع آموزش عالی زرند خاطرنشان کرد: باتوجه‌به موقعیت جغرافیایی شهرستان زرند و قرارگرفتن در قلب معدنی استان، فراهم بودن زمینه برگزاری دوره‌های کارورزی، آموزش عملی و جذب دانشجویان به بازار کار، باعث شده است تا مجتمع آموزش عالی زرند از ظرفیت بالقوه‌ای برخوردار باشد.

دکتر الهی ضمن ابراز امیدواری به جهت مساعدت مسئولین وزارت علوم و استان کرمان در فراهم نمودن زمینه ارتقای مجتمع به‌منظور ایجاد رشته‌های جدید و جذب دانشجویان بیشتر، از مساعدت‌های دکتر حسین اکبری فرد رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان و معاونین ایشان در حمایت از این مجتمع آموزش عالی و همچنین مسئولین و اعضای هیئت‌امنای بنیاد خیریه روانشاد سیف الدینی به جهت کمک به رفع مشکلات دانشجویان قدردانی کرد.

 

در جریان این جلسه، رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان از مهندس سید رضا حسینی‌نژاد فرماندار شهرستان زرند و عضو هیئت‌امنای خیریه مرحوم سیف الدینی، آقای حسن دانش مدیر بنیاد خیریه مرحوم سیف‌الدینی و سرهنگ احمد قاسمی جانشین مدیر بنیاد خیریه به جهت حمایت‌های مؤثرشان از مجتمع آموزش عالی معدن زرند تجلیل نمود.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home2/bootiaho/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405