تشکیل میزهای تخصصی برای دانشجویان

تشکیل میزهای تخصصی برای دانشجویان رشته های مختلف از طرف سازمان صنعت معدن و تجارت استان کرمان با همکاری خانه صنعت و معدن استان

🔰 این میزهای تخصصی با هدف شناسایی و رشد دادن دانشجویان علاقه‌مند و با استعداد تشکیل می شوند.

🔰دانشجویانی که در این گروهها پذیرفته شوند مورد حمایت سازمان صنعت معدن و تجارت قرار خواهند گرفت و می‌توانند در گروههای تخصصی دانش کاربردی خود را با هدایت افراد کار آزموده و باتجربه افزایش داده و با شرکتها و کارخانجات مختلف در استان کرمان و در استان‌های دیگر ارتباط برقرار کنند، کاری که در دانشگاه براحتی قابل انجام نیست و متاسفانه اکثر دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی توانایی و تجربه کافی برای پیدا کردن یا راه اندازی شغل مناسب خود را ندارند.

💠همچنین در طی مراحل همکاری، رزومه تخصصی خوبی برای خود ایجاد نموده و حتی می توانند در صورت فعالیت مناسب، مزایای مالی هم دریافت نمایند.

♻️برای پیوستن به گروه تخصصی مرتبط، لطفا با واحد آموزش و پژوهش سازمان صنعت،معدن و تجارت تماس گرفته
۳۲۷۳۶۵۱۰ الی ۱۴ داخلی ۲۳۴

♻️یا عنوان رشته تحصیلی خود را به شماره زیر ارسال نمایید.

۰۹۹۲۸۳۷۴۸۰۶
لطفا جهت اطلاع رسانی مناسب، این پیام را به سایر دانشجویان و گروه های دانشجویی ارسال نمایید.

باتشکر
واحد آموزش، پژوهش و فناوری سازمان صنعت،معدن و تجارت استان کرمان